Nosaltres

A VTC GIRONA, ens defineix la professionalitat en el servei de VTC i transport a Girona. Destaquem per la nostra puntualitat, tracte al client i l’experiència acumulada al llarg dels anys.

Posem a disposició de el client, particular i empreses el nostre servei de VTC Girona amb la seva corresponent llicència atorgada per la Generalitat de Catalunya.

A més, amb la nostra llicència actuem com intermediaris i treballem també amb taxis girona amb la seva oportuna llicència.

Posem a disposició del client un servei eficaç, ràpid, econòmic i amb més de 20 anys d’experiencia treballan en el sector de trasllat de vehicle amb conductor cumplin amb la formació, serietat i responsabilitat que vostè necessita.

El nostre servei de VTC Girona s’expandeix per tota la comarca i més enllà.

El nostre servei de taxis a girona s’expandeix per tota la comarca i disposem de les tarifes més ajustades del sector. El servei de VTC és el més triat pels nostres clients; Esportistes, periodistes, empresaris, reporters, famosos…

El nostre servei d’atenció al client rep trucades que són ateses per nosaltres, les quals seran ateses instantàniament i li oferirà la informació necessària per a la seva comoditat, així com també el nostre servei de VTC (servei de vehicle amb conductor) i taxi girona (amb la seva corresponent llicència)

Sabem la importància d’arribar amb puntualitat al seu lloc de treball, oci, mútues, rehabilitació o trasllats a l’aeroport. La ciutat de Girona ens coneix i reconeix la nostra bona tasca.

Tant si és vostè un particular que necessita del nostre servei de taxi a Girona, com si és una empresa privada, li oferim pressupostos a mida i preus assequibles estipulats així per l’associació de taxistes en compliment amb la llei de taxis de girona. si prefereix un servei de vehicle amb conductor (VTC) se li oferiran les tarifes corresponents. Recordeu que per a nosaltres, la paraula qualitat no té res a veure amb preu elevat.

Recorda que la nostra especialitat en VTC és la millor opció que vostè pot triar per tenir un tracte personalitzat, oferim aigua, menjar i qualsevol cosa que vostè necessiti. La seva comoditat, discreció, seguretat i puntualitat és la nostra prioritat.

¿Com demanar un taxi a girona o un vehicle amb conductor?

Per demanar un servei de taxi girona o un servei de VTC (vehicle amb conductor) tan sols s’ha de posar en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon d’atenció al client, el qual l’atendrà i li proporcionarà un conductor o taxista (segons la seva elecció) en qüestió de minuts.

Treballem 24 hores els 365 dies de l’any. Vostè només ha de demanar un taxi a Girona i amb menys de 10 minuts un dels nostres professionals li recollirà allà on vostè ho necessiti. si prefereix un vehicle amb conductor privat i un servei personalitzat també pot sol·licitar-ho amb antelació.

Si necessita un pressupost feu clic a l’enllaç: demanar pressupost i li respondrem en un termini d’1 hora.